Opdrachten

Enkele voorbeelden

Bent u benieuwd hoe uw wensen vorm kunnen krijgen?

Grand café Metropole Arnhem

Sinds januari 2019 brandt in het grand café Metropole in Arnhem een lichtobject in de primaire kleuren rood, blauw en geel.


Het object verandert langzaam van kleur, waardoor ook de vormen veranderen. De vormen die tevoorschijn komen zijn geïnspireerd op de Art-Nouveau ramen in de pui. Vanuit de binnentuin repeteren deze moderne vormen met de vormen in de ramen.


En een speels detail: het lichtobject gaat onder de alkoof door waardoor het lijkt alsof het ontwerp 'naar binnen is geklapt'.

Prijsindicatie: € 1900,-


Metropole: "We zijn er erg blij mee! Het zacht gloeiende en veranderende kunstwerk geeft een boeiend schouwspel en nodigt uit tot mijmeren over het leven en contemplatie in onze hectische wereld".

Relatiegeschenk Modulair

Lichtobject Modulair © Josée Kempe optische vezel glasvezel kunst optical fiber light art

Deze opdrachtgever adviseert bij het bouwen van tijdelijk gebruiksklare accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen. Hij vertelde dat deze onderkomens bestaan uit modulaire systemen die snel in elkaar gezet kunnen worden.


Rond de jaarwisseling 2018-2019 kon hij zijn relaties dit lichtcadeau aanbieden. De vierkanten lichtuiteindes verbeelden de modulaire segmenten die uiteindelijk een veilig onderkomen worden. Het huis is in de kleur van het logo.


Prijsindicatie: € 2000,- per 20 stuks

(inclusief adapter en ontwerp)


Opdrachtgever: "Met veel plezier heb ik de lichtobjecten uitgedeeld. Het leuke is, je haalt de kunstliefhebbers zo'n groep en soms zijn dat de mensen waarvan je het niet in eerste instantie verwacht."


Lichtobject Sier

Lichtobject Sier glasvezel optische vezel LED papier metaal

A. had op een expositie het linker lichtobject gezien. Deze vond ze mooi maar om het goed in haar woonkamer te laten passen, wilde ze hem iets groter en met meer kleur.  


Nadat ik een nieuw ontwerp had gemaakt, heeft zij het concept goedgekeurd en kon ik het lichtobject verder afmaken en bij haar thuis afleveren.Prijsindicatie: € 700,-


A: "Supermooi, ik ben er heel blij mee! Wat prachtig hoe de kleuren van mijn woonkamer terugkomen in het lichtobject!"


Opdracht lichtobject Sier glasvezel optische vezel LED papier metaal organza

Contact

 

Copyright © Josée Kempe