Opdrachten

Enkele voorbeelden

Bent u benieuwd hoe uw wensen vorm kunnen krijgen?

Pensioneringscadeau

Lichtobject Krul Alliander© Josée Kempe optische vezel glasvezel kunst optical fiber light art LED

Alliander Telecom wilde een gewaardeerde collega die met pensioen ging een speciaal cadeau geven dat zijn werk en zijn kwaliteiten symboliseert. Dit lichtobject van glasvezel weerspiegelt zijn uniciteit, wendbaarheid, veelzijdigheid en oog voor detail. Ook de kleuren van Alliander zijn subtiel terug te vinden in drie van de uiteinden.


Maat: 20 × 20 × 30 cm (l × b × h)

Prijsindicatie: € 500,- (excl BTW)

(inclusief adapter en ontwerp)


Opdrachtgever: "Je lichtobject is ontzettend goed ontvangen. Onze collega vond het een prachtig cadeau en zijn vrouw was ook helemaal enthousiast. Zij was natuurlijk ook al bij het voortraject betrokken geweest en was helemaal onder de indruk van hoe je alle wensen en eigenschappen van hem had weten te verwerken tot iets moois. De lamp gaat een bijzonder plekje krijgen in huis”.

Lichtpuntje

In december 2020 wilden twee telecom/glasvezelbedrijven graag hun werknemers die verplicht thuis moeten werken, een bemoedigend lichtpuntje aanbieden. Alle 44 lichtobjecten zijn verpakt en versierd met een bijpassend lint als knipoog naar de inhoud.

Relatiegeschenk Lichtpuntje voor verpakkingen © Josée Kempe optische vezel glasvezel kunst optical fiber light art LED FTTH FTTX FITH

Maat: ongeveer 30 x 20 x 20 cm

Grand café Metropole Arnhem

Metropole: "We zijn er erg blij mee! Het zacht gloeiende en veranderende kunstwerk geeft een boeiend schouwspel en nodigt uit tot mijmeren over het leven en contemplatie in onze hectische wereld".

Sinds januari 2019 brandt in het grand café Metropole in Arnhem een lichtobject in de primaire kleuren rood, blauw en geel.


Het object verandert langzaam van kleur, waardoor ook de vormen veranderen. De vormen die tevoorschijn komen zijn geïnspireerd op de Art-Nouveau ramen in de pui. Vanuit de binnentuin repeteren deze moderne vormen met de vormen in de ramen.


En een speels detail: het lichtobject gaat onder de alkoof door waardoor het lijkt alsof het ontwerp 'naar binnen is geklapt'.

Prijsindicatie: € 3500,- (excl BTW)Lichtobject Sier

Lichtobject Sier glasvezel optische vezel LED papier metaal

A. had op een expositie het linker lichtobject gezien. Deze vond ze mooi maar om het goed in haar woonkamer te laten passen, wilde ze hem iets groter en met meer kleur.  


Nadat ik een nieuw ontwerp had gemaakt, heeft zij het concept goedgekeurd en kon ik het lichtobject verder afmaken en bij haar thuis afleveren.Prijsindicatie: € 1100,- (excl BTW)


A: "Supermooi, ik ben er heel blij mee! Wat prachtig hoe de kleuren van mijn woonkamer terugkomen in het lichtobject!"


Opdracht lichtobject Sier glasvezel optische vezel LED papier metaal organza